Mixit a lansat colecția de Crăciun 2022: Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou savuros, ideal pentru micul dejun

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat colecția de Crăciun cu produse dulci, căni dedicate sărbătorilor de iarnă și seturi cadou.

Produsele din această colecție se constituie în cadouri perfecte pentru ghetele umplute de Moș Nicolae și pentru a fi puse sub bradul de Crăciun. Ele sunt, de asemenea, alegeri deosebite și pentru a fi incluse în cadourile oferite de companii angajaților la final de an, gama de Crăciun satisfăcând cele mai exigente gusturi.

„Crăciunul este o sărbătoare pe care o petrecem în familie, cu cei dragi. Este o perioadă de bucurie, de apreciere a ceea ce avem, iar produsele Mixit de Crăciun sunt create pentru a surprinde spiritul și aromele specifice sărbătorii. Ne dorim ca de fiecare dată când clienții noștri savurează produsele Mixit, acestea să le ofere o stare de bine, un gust excepțional și să îi facă să se bucure de momentul prezent” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit. 

Colecția de Crăciun de la Mixit include amestecuri special create pentru această perioadă precum Mixul de Crăciun, cel mai bine vândut mix din istoria Mixit, un amestec parfumat cu fructe, ciocolată, nuci și o combinație specială de condimente cu parfum îmbietor, printre care se află și scorțișoara de Ceylon. Cele zece seturi de Crăciun și Moș Nicolae, pregătite cu atenție, conțin produse pentru gusturi variate: de la setul de Crăciun pentru cei care iubesc ciocolata la setul de Crăciun creat pentru bărbați, de la seturi care includ bolul sau cana special create pentru Crăciunul acesta și până la setul cadou Degustare de Crăciun cu șase produse special alese. 

Acestor seturi li se adaugă produse cu arome specifice perioadei – nuci de Crăciun din cuptor, Darul de Sf. Nicolae, plin de nuci și fructe, oușoarele Krampus, Mixit drink în ediție limitată de Crăciun, ceaiul Mixitea, Mixit Pretzels – Crăciun Spice, covrigei în ciocolată cu condimente de turtă dulce – un gust ca din poveste, dar și Mixitka – Crăciun, ediție limitată de sărbători.

„Produsele de Crăciun sunt unele dintre cele mai apreciate și așteptate sortimente ale noastre, astfel că în fiecare an pregătim cu drag și atenție o selecție de produse care să aducă aromele specifice sărbătorii în casele celor care aleg Mixit. Le dorim tuturor clienților noștri un Crăciun fericit și un an excepțional” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitky, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

An enthusiast dreamer, writer, and blogger who loves cats, coffee and rainy days!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.