Cum ne pregătim corpul pentru vară

De câteva zile ne bucurăm de unul dintre cele mai așteptate anotimpuri, vara! Soare, mare, relaxare, ce poate fi mai frumos decât o vacanță departe de grijile cotidiene și de traficul aglomerat.  Vara a sosit și înainte să ne dăm seama, a venit timpul să înlocuim ținutele  voluminoase de iarnă cu rochii, pantaloni scurți, maiouri și costume de baie.

NUPO - FOTO: PR

După doi ani de făcut planuri care au reușit să ne scoată din rutina zilnică din toate punctele de vedere, stilul nostru de viață s-a transformat, kilogramele în plus s-au acumulat și nu vor să plece ușor.

Iată câteva sfaturi rapide și eficiente de pregătire care vă vor ajuta să scăpați rapid de kilogramele în plus, să vă îmbunătățiți metabolismul și să vă tonifiați corpul pentru vară, sfaturi pe care le poți pune în aplicare chiar de azi! Haideți să ne pregătim de vară!

1. Hidratare

Primul și cel mai important sfat este să ne hidratăm corect și suficient. Apa reprezintă 60% din corp. S-a demonstrat în mod repetat că menținerea unei hidratării optime îmbunătățește starea mentală și performanța fizică. Cercetările au descoperit că oamenii care au băut mai multă apă s-au simțit mai puțin obosiți, s-au concentrat mai bine și au avut o stare de spirit mai bună. Aportul amplu de apă poate ajuta la pierderea în greutate, la prevenirea ridurilor, poate menține pielea umedă și poate ajuta la prevenirea epuizării cauzate de căldură. Consumul de apă ajută de asemenea, la eliminarea toxinelor din organism, previne crampele, crește energia și întărește sistemul imunitar. Un consum de 2 litri de apă de zi este ideal pentru funcționarea optimă a organismului.

2. Slăbiți rapid, simplu și fără efort!

Oricine își dorește să slăbească repede și fără prea mult efort. Din păcate timpul nu permite multora să gătească zilnic, astfel tentațiile fiind la orice pas, un regim alimentar strict este greu de respectat. Soluția salvatoare vine din țările scandinave prin dieta NUPO. Cu peste 35 de studii clinice individuale bine documentate și rezultate incontestabile, Nupo este marca VLCD* cea mai bine documentată din lume. Cu Dieta Nupo slăbiți într-un mod simplu și eficient pentru că înlocuiește mesele, este săracă în calorii, dar are o valoare nutritivă ridicată. Este perfectă pentru cei care își doresc o pierdere în greutate eficientă și de durată, dar și pentru menținerea unui stil de viață sănătos.  Nupo conține 6 shake-uri, de băut zilnic. Puteți combina mesele cu Shake-uri, Supe sau Oatmeal – Fulgi de Ovăz , după preferință. Tot ce aveți nevoie pentru a începe, este aroma și gustul preferat, apă și un Shaker Nupo!  Dieta vă oferă toți nutrienții de care aveți nevoie și, în același timp, menține aportul de calorii sub 800 de calorii pe zi.

NUPO - FOTO: PR

Dieta Nupo este concepută pentru a fi urmată până la 3 săptămâni**, după care puteți trece timp de 1-2 săptămâni la un regim alimentar cu restricții energetice, înainte de a trece la mesele obișnuite sau, dacă doriți, de a o relua. Dieta este individuală și o puteți pune în aplicare ori de câte ori aveți nevoie.

3. Menține-ți rutina de exerciții fizice

Când vine vorba de pregătirea corpului pentru vară, există două alternative. Prima este pur și simplu să vă mențineți rutina de exerciții pe tot parcursul anului. Cea de a doua este să folosiți această rutină ca bază și să adaugați ceva nou pentru un pic de varietate suplimentară. Dacă sunteți începători în ceea ce privește exercițiile fizice, plimbările simple sunt un mod minunat pentru a începe. Trei plimbări de 20 de minute pe săptămână până la cinci plimbări de 30 de minute, va vor ajuta sa va atingeți obiectivele.

4. Acorda-ți atenție somnului

Corpul nostru este menit să se odihnească și să se reîncarce în timpul nopții. Lipsa somnului poate afecta grav procesul de slăbire. Când nu dormim suficient, hormonul numit leptina fluctuează într-un mod nesănătos, crescând sentimentele de depresie și anxietate împreună cu o alimentație emoțională crescută. Corpul suferă și pentru a se menține începe să apară pofta de zahăr și diferite tipuri de carbohidrați. Somnul de bună calitate este esențial pentru a slăbi și a crește masa musculară. Evitați să folosiți telefonul sau laptopul cu cel puțin 45 de minute înainte de a merge la culcare pentru a vă îmbunătăți șansele de a adormi. Ecranele aparatelor  emit lumina albastră, care are aceeași lungime de unda ca lumina zorilor, și astfel este interpretată de creier ca un semn că este timpul să ne trezim și să fim activi. Un ceai cald înainte de culcare sau câteva picături de ulei esențial de lavandă pulverizate pe pat, pot ajuta la calmarea corpului.

NUPO - FOTO: PR

5. Ajuta-ți metabolismul cu suplimente alimentare naturale

Dacă vrei să vă asigurați că planul de slăbire nu scapă de sub control în momentul în care aveți un stil de viață activ și cu tentații zilnice care vă poate împiedica în procesul de pierdere în greutate, puteți apela la suplimentele alimentare naturale. SLIM BOOST – acceleratori ai metabolismului,  pot fi folosite în combinație cu Dieta Nupo,  dar și pur și simplu că suplimente la mesele zilnice. Disponibile în patru variante SLIM BOOST sunt compuse din ingrediente active atent selectate din surse naturale. Compoziția fiecărei variante este foarte bine elaborată, fiind utilizate doar ingrediente active care susțin procesele care au loc în organism și buna funcționare a acestuia.

Vara abia a început, așadar niciodată nu este prea târziu pentru a ne pregăti corpul pentru zilele caniculare și vacanțele de neuitat. Pentru că atunci când arătam bine, ne simțim bine și  ducem și o viață sănătoasă.

NUPO - FOTO: PR

*VLCD este prescurtarea de la Dietă cu Conținut Foarte Scăzut în Calorii.

**Nupo a implementat deja la toate produsele sale noua compoziție conformă Legislației Europene** pentru Dieta cu Conținut Foarte Scăzut de Calorii (VLCD)* care va intra în vigoare din Oct. 2022 și care permite folosirea dietei până la 8 săptămâni fără a fi nevoie de sfatul medicului.

**EU 2017/1798 din 2 June 2017 Regulamentul Suplimentelor Alimentare (EU) No 609/2013 al Parlamentului și Consiliului European în ceea ce privește cerințele specifice de compoziție și informații pentru înlocuirea totală a dietei pentru controlul greutății.

An enthusiast dreamer, writer, and blogger who loves cats, coffee and rainy days!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.