Aloe vera, o plantă cu numeroase beneficii, pentru o stare de bine în fiecare zi

Despre proprietățile plantei de Aloe vera am auzit de multe ori. Știam că este folosită în special în tratamentele cosmetice sau pentru vindecarea arsurilor solare. Însă de curând am descoperit Băutura Concentrată AloeMax și aflat că Aloe vera are o mulțime de alte beneficii pentru sănătate. Te voi lăsa să descoperi în rândurile următoare care sunt aceste beneficii, precum și câteva detalii despre băutura pe care este musai să o încerci și tu în această vară.

aloe vera

Băutura Concentrată AloeMax – pentru a-ți menține starea de bine în fiecare zi

Băutura Concentrată AloeMax este o băutură revigorantă, cu puține calorii, care te ajută să te hidratezi atât dimineața, cât și pe parcursul întregii zile. Este o băutură răcoritoare și benefică pentru organism având la bază aloe vera.

Adăugată în apă, Băutura Concentrată AloeMax îi conferă acesteia un gust răcoritor, ce te poate ajuta să consumi cu plăcere cantitatea recomandată de doi litri de lichide pe zi.

AloeMax conține 97% suc de Aloe Vera extras din frunze întregi prin presare la rece și nu conține coloranți, îndulcitori sau arome. Frunzele de Aloe Vera sunt culese manual, fiind atent selecționate și pregătite pentru o băutură revigorantă ce poate fi consumată dimineața sau pe tot parcursul zilei. Plantațiile de Aloe sunt situate în Jaumave, Mexico – parte a Rezervației Biosferei UNESCO “El Cielo”- zonă cu un sol bogat în minerale în care este cultivată una din cele mai bune specii de Aloe din lume.

aloe vera

AloeMax este certificat de IASC (International Aloe Science Council), fapt ce demonstrează că este un produs la cel mai înalt nivel de calitate și puritate.

Aloe Max este disponibil exclusiv prin rețeaua de membri independenți ai companiei. Pentru mai multe informații despre produsele Herbalife Nutrition, contactează un Membru Independent Herbalife Nutrition aici: https://contact.herbalife.ro/ .

aloe vera

Aloe vera – antioxidant și antibacterian natural

Iar asta nu este tot. Sucul de aloe are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Te las să le descoperi mai jos!

Gelul de Aloe Vera conține antioxidanți puternici, care aparțin unei familii de substanțe cunoscute ca polifenoli. Acești polifenoli, împreună cu alți compuși din Aloe vera, pot ajuta la inhibarea creșterii anumitor bacterii care pot provoca infecții.

Luptă împotriva constipației

Aloe vera este adesea utilizată pentru a trata constipația. Aceste proprietăți sunt date de latexul care se află imediat sub învelișul frunzei și care are o tentă gălbuie. Cu toate acestea, planta nu ajută în tratarea bolilor digestive precum sindromul colonului iritabil sau boala inflamatorie a intestinului.

Aloe vera – sursă importantă de vitamina C

Vitamina C este esențială pentru o bună funcționare a organismului. Acest antioxidant natural ajută la prevenirea, reducerea și chiar combaterea inflamațiilor.

Pe lângă alimente bogate în vitamina C precum portocalele, ardeii grași, broccoli, grapefruit sau sucul de roșii, sucul fortificat de aloe este o altă sursă excelentă de vitamina C.

Hidratare intensă cu Aloe vera

Hidratarea este extrem de importantă în zilele de vară și nu numai. Sucul natural de Aloe, adăugat în apă o face să fie mai răcoroasă. În plus, are foarte puține calorii.

Previne apariția ulcerului gastric

Sucul de aloe acționează ca un tampon pentru stomac, reducând incidența ulcerelor gastrice și ajută la îmbunătățirea digestiei, datorită numeroșilor compuși antiinflamatorii pe care îl conține.

Citește și:

Dieta fără restricții (mari), cheia succesului

Hidratarea, cea mai mare provocare pentru mine! Este o provocare și pentru voi?

An enthusiast dreamer, writer, and blogger who loves cats, coffee and rainy days!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.