Dacă au putut ei, putem și noi! 10 povești de succes: au slăbit enorm, iar schimbările sunt uimitoare!

Mulți dintre noi își doresc să slăbească, fie că este vorba de 5, 10, 20 sau 50 de kilograme, însă nu toți reușim să facem reale acele povești de succes la care visăm. Nu este deloc ușor, iar cel mai greu nu este regimul în sine ci forța noastră interioară. Fie nu avem suficientă voință sau nu găsim o motivație pentru asta, fie ajungem într-un punct în care, din diverse motive, ajungem să ne pedepsim singuri spunându-ne că nu are sens să mai încercăm, că oricum nu vom reuși.

Eu una am trecut prin toate stările și nu am avut nimic de câștigat. Ba din contră. Lipsa unei motivații, a voinței și, în cele din urmă, autopedeapsa au dus la acumularea și mai multor kilograme, deoarece îmi alinam durerile și frustrările mâncând. Din fericire am ajuns să conștientizez acest lucru și am început să îmi schimb stilul de a gândi și am renunțat la mâncatul pe fond nervos. Am început să caut și o motivație, iar cel mai mult mă ajută poveștile de succes ale altor persoane.

M-am gândit că poate fi un ajutor și pentru alții. De aceea am decis să fac această categorie, în care să postez poveștile de succes ale altor persoane. Persoane simple, ca mine și ca tine, care nu apelează la tratamente-minune sau la bisturiu. Dacă următoarele articole cu povești de succes vor fi dedicate unei singure persoane, astăzi vă voi prezenta 10 persoane ce au reușit să slăbească enorm, iar diferențele sunt uriașe.

10 povești de succes

1. Această tânără a decis să-și schimbe viața în momentul în care kilogramele în plus au dus la apariția multor probleme de sănătate. A reușit să slăbească 45 de kilograme în doar doi ani!

2. A reușit sa slăbească 32 de kilograme în 7 luni și jumătate. Tot ce a făcut a fost să mănânce porții mici de mâncare și să meargă în mod regulat la sală.

3. A slăbit 42 de kilograme și arată complet diferit!

4. Cu un antrenament riguros și o dietă sănătoasa a reușit să dea jos 64 de kilograme în doar 16 luni!

5. O altă schimbare completă! Nici nu-i de mirare având în vedere faptul că a reușit să slăbească 100 de kilograme în 2 ani!

6. Cu ajutorul unei diete sănătoase și cu antrenamente la sala de fitness a reușit să slăbească 77 de kilograme în 2 ani.

7. Bărbatul din imaginile de mai jos s-a luptat cu depresia. Este tatăl a trei copii, pe care-i crește singur. Și-a adunat însă puterile și în doi ani și-a schimbat complet viața. A slăbit 38 de kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare!

8. In doar 8 luni a reusit sa slabeasca 21 de kilograme, iar stilul de viata al acesteia s-a schimbat complet!

9. Tânăra din imaginile de mai jos a reușit să slăbească 68 de kilograme în doi ani.

10. Un cuplu a decis sa facă o schimbare majoră în viață. Iar unde-s doi puterea crește! Au adoptat un stil de viață sănătos și au reușit să slăbească enorm. El 31 de kg, ea 25!

Sursă brightside.me. Aici poți găsi mai multe exemple demne de urmat. Am selectat doar câteva dintre ele.

Citește și:

Dieta fără restricții (mari), cheia succesului

Cântăritul, o problemă reală când vrem să slăbim! Când şi cum ne cântărim corect

Hidratarea, cea mai mare provocare pentru mine! Este o provocare și pentru voi?

Surse foto: brightside.me

An enthusiast dreamer, writer, and blogger who loves cats, coffee and rainy days!

9 Comments

 1. Chiar aș vrea sa slabesc, incerc sa mananc cat mai sanatso, dar mai strecor un suc, fara paine nu pot … mai un dulce. .. 😦

 2. E nevoie de multe sacrificii, bani (dietele nu sunt deloc ieftine) si mult timp sa te poti ocupa in voie de program. Si se poate 🙂

 3. Wow! Cât te schimbă un stil de viață sănătos! E formidabil că schimbarea astea nu vine doar la nivel fizic, ci și psihic și emoțional. Văd asta pe chipurile lor!

 4. Wowww. Cat de schimbați par.
  Apreciez foarte mult oamenii care urmează o dieta Și se si vad rezultatele urmarii ei.

 5. Da, si povestile ajuta. Pe mine m-ar interesa ce e dincolo de poveste, dincolo de slabire. Ca de zeci de ani am tinut tot felul de diete, de la medic sau nu, si efectul yo-yo si-a spus cuvantul in 2-3 ani, de fiecare data.

 6. Ar trebui să fie un exemplu pentru toți, însă e foarte greu să te ții de o așa dietă sau de sport când nu ai timp nici să mănânci, da păi să mănânci cum trebuie..

 7. ce impresionant in imagini! Si inspirational!
  Daca ei au putut 40 kg, pot si eu 5. Deja am redus painea la 1-2 ori pe sapt. , incerc sa merg pe jos si sa fac exercitii de cateva ori pe sapt. dar evident am nevoie de mai mult de 5-15min.O sa imi iasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.